Jeg henter inspiration til mine billeder fra tiden, årstidens farver og stemninger. Jeg maler dét jeg ser med en vis kunstnerisk frihed.

Billedligt talt kan man sige, at jeg bruger sanseindtrykkene som grundfarve og lader associationerne få frit løb, på det seneste har jeg forelsket mig i og kan ikke holde øjnene fra ”den store popo.”  Det er blevet til en serie på foreløbig otte malerier. Serien hedder ”På tur, en hyldest til den store popo.” Fra mit atelier iagttager jeg dagligt den cyklende trafik på Willemoesgade og Østergade og har lagt mærke til typer som drengepigen, der kører lige gennem de største vandpytter, hippien på Christianiacyklen, præsten med kjole og krave samt flere andre, alle i flotteste rundbuestil.

Jeg er opvokset i Sønderborg, og det var dér min interesse for kreativt at gengive omgivelserne blev vakt. Fjorden, husene, naturen – det hele blev fastholdt i streg, akvarel og olie.

Mine øjne og hænder fastholder nuet, det jeg ser, mine indtryk, farver, vinden, himlen, følelser, mentaliteten, mennesker, – det virkelige liv.