Hans Christian Thomsen ( 1956 - 2017)

har i mange år spredt glæde med sin livsbekræftende kunst, desværre har han forladt os kun 61 år.gammel. Vi er mange der vil savne ham.

Hans Christian Thomsen har et fantastisk billedsprog - fugle, fisk, mennesker og dyr der fylder rummet og sprudler af glæde og fortællelyst.
Hans Christian Thomsens grafitti drager beskueren ind i et kraftfuldt farve og billedunivers. I et fantasiens symbolsprog, der indeholder fragmenter hentet i såvel fortid som nutid, konfronteres man med en spontan billedleg.
Det er bare pragtfuldt!
Hans Christian Thomsen arbejder altid med flere kunstværker på samme tid. I Hans Christian Thomsens atelier lever de deres eget, uafsluttede liv. Der venter de, bringes frem og tilføjes nyt. Og hver gang det sker, dukker et nyt billede op, nye figurer trænger sig frem på en måde, som ofte overrasker kunstneren. "Det er processen, der virkelig interesserer Hans Christian Thomsen: At se mulighederne i billedet og få dem frem, at skabe dem, og måske at opgive dem igen«.

Hans Christian Thomsen har sat sine spor i kunsten ikke mindst i Silkeborg og mange steder rundt i landet, men også mange steder i udlandet Norge, Finland, Frankrig, Holland, Tyskland, Belgien, Litauen,Tjekkiet, Slovakiet m.v.