Helle Dupont 

Glas og billedkunst

Helle har altid haft en stor forkærlighed for, at eksperimentere med fusion kunst. Det at kombinere forskellige materialer og opleve hvordan, op til flere forskellige materialerne, når de fusioneres, fungere sammen og skaber en sammensmeltning og får materialerne til at blive til en enhed.

I glasset arbejder jeg ofte med metaller og udnytter de kemiske reaktioner der opstår mellem flere lag glas. Foruden brugen af diverse metaller, indgår ofte ler, tagpap, malefarver, pulverfarver mm.

Jeg lader mig inspirere af det der sker omkring mig og lader det komme til mig. Jeg springer ofte ud i det med begge ben og når noget kommer til mig skal det afprøves og kommer derfor vidt omkring i min kunstneriske verden, alt fra udsmykninger på vægge i form af glas og malerier til store håndmalede fade, torsoer, unika håndvaske, fliser og klinker mm.

Rum og Identitet:

Håber min kunst, må være med til, at skabe rum for debat og holdninger om hvad kunst gør for os som menneske, om det er i det kollektive rum, vores arbejdsplads eller det private hjem.

Rigtig god fornøjelse og kunstneriske hilsner.