Født 1942                        
Svensk, født, ungdomsårene med arbejde og uddannelser i Stockholm. I 1982 ’udvandret’ til Storhertugdømmet Luxembourg, hvor jeg mødte min mand (dansk), og i 1999 flyttet til Danmark.
Det blev Ulstrup på Røsnæs ved lidt af en tilfældighed. Vi har aldrig fortrudt. Naturen, roen, det menneskelige nærvær, foreningslivet.
Hele mit liv har været præget af kreativitet. Mine professionelle beskæftigelser, mine private. Som teaterpædagog ved bl.a. Dramaten i Stockholm. Jeg har haft en livsstilsbutik i Luxembourg by med skandinavisk designet brugskunst.
Jeg har altid malet og tegnet, og en indre trang har altid været, sikkert fordi min far var kunstmaler. Ro, tid, lyst og inspiration har jeg fået på Røsnæs. Jeg har deltaget i en lang række kurser med forskellige lærere. Især danske højskoler er jeg vildt betaget af. Jeg tager hvert år en eller to uger på højskole, og har bl.a. været på Samsø, Ærø, Holbæk og Helnæs kunsthøjskoler.  Jeg er fascineret af ’tanter’. Man kan møde dem overalt, søde, glade, buttede, farverige - det er bare glade farver, en lille historie og en masse detaljer.