Jacky Quétard & Sanae Kushibiki - Født   1950 & 1949

Sanae Kushibiki er fra Hokkaido i Japan og Jacky Quétard er fra Orleans. De mødtes i England i 1974, og bor nu i Frankrig. De deler den samme passion for naiv kunst, nyder at arbejde på samme lærred , og supplerer hinanden i skabelsen af ​​deres  fortryl-lende værker. Sanae vælger farverne og tilfører malerierne mennesker og naturelementer, mens Jacky introducerer de arkitektoniske og mekaniske motiver. Sanae er fascineret af den europæiske mode fra slutningen af ​​det 19. århundrede - begyndelsen af ​​det 20. århundrede, og Jacky har en forkærlighed for arkitektur og alle mekaniske ting, hvilket tydelig fremgår i mange af deres malerier.
Denne blanding af forskellige kulturelle perspektiver og personlige interesser og visioner producerer ren magi. Ikke underligt at mange er tiltrukket af deres kunst, og at deres malerier kan findes i private og firmasamlinger i Europa, Nord- og Sydamerika samt Japan.

For nylig udgav det japanske postvæsen en 2014 kalender med 12 af deres værker til deres VIP-kunder.
Det tog mange år for Sanae og Jacky at skabe deres egen naive verden, hvor virkelighed og drøm sameksisterer i perfekt harmoni. De præsenterer et nostalgisk, men også meget ungdommeligt univers med en knivspids humor. På deres egen blide måde fører de os tilbage til vores egen rejse gennem tid og rum.