Kurt Hansen

Kurt Hansen

Kunstner Kurt Hansen
Født: 8. juni, 1955
Uddannelse: Grafiker og selvstændig siden 1974

Naivismens glade streg og farvespil

Smil! Det er det danske sommerland og det store, næsten ubekymrede fællesskab. Hvert enkelt billede er en myldrende situation, der kalder på en opdagelsesrejse i erindring og drømme.
Jeg har bl.a. ladet mig inspirere af et stort antal Facebook-venner, hvor folk med deres egne fotos har vist mig deres oplevelser med et glimt i øjet.

Blyant og skitseblok er altid første skridt, når jeg går i gang med et nyt projekt. De første løse streger og skitser er bestemmende for den videre proces, der måske ender i en blindgyde eller måske bliver til endnu et unikt kunstværk.

I dag finder jeg inspiration til mine billeder overalt, hvor jeg færdes. Og især i den mangfoldighed af mennesker, jeg løbende støder på i byrummet, landskabet og alle mulige andre steder. Jeg bearbejder mine indtryk og skaber de ønskede stemninger med foliefarver, kompositioner og penselstrøg.

Jeg er altid på udkig efter nye spændende kunstprojekter, og jeg elsker at være i dialog med mit publikum. Det giver mig energi og inspiration til alt det, jeg i dag ikke ved, at jeg mangler at male.